Kurzy koštění a výroba produktů

Vyber si jednodenní nebo dvoudenní zážitkový kurz.
Nauč se kostit a připravit masné produkty z celého pašíka, z plece či kýty.

Nejbližší kurz - 3. dubna 2025

Registrovat na kurz

3. 4. 2025

Kurz koštění vepřové plece a výroby klobás

Odpolední zážitkový kurz s rekordmanem ČR

poslední 2 volná místa

Detail kurzu

4.900 Kč bez DPH

Ostatní termíny:

Kurz rozporcování boku a správné naložení bůčku Odpolední zážitkový kurz
vyprodáno
Kurz výroby Pepíčkové tlačenky, jitrnic a jelit Den před velkým pátkem je den s velkým Pepíčkem
2.999 Kč bez DPH

Řeznické řemeslo s sebou přináší ty nejkrásnější emoce a zážitky. Nauč se kostit, porcovat, připravit klobásky či vyrobit vlastní jitrničky.

Vyber si zážitkový kurz s programem, který je Ti nejbližší.

Nahoru
Pepíček - Josef Vašák