Kurzy koštění a výroba produktů

Vyber si jednodenní nebo dvoudenní zážitkový kurz.
Nauč se kostit a připravit masné produkty z celého pašíka, z plece či kýty.

Nejbližší kurz - 26.září 2024

Registrovat na kurz

26. 9. 2024

Kurz přípravy masa a výroby Pepíčkových klobás

Odpolední zážitkový kurz

Poslední 3 místa

Detail kurzu

4.900 Kč

Ostatní termíny:

Kurz koštění vepřové plece Odpolední zážitkový kurz
4.250 Kč
poslední 3 místa
Kurz koštění vepřové kýty Odpolední zážitkový kurz
4.500 Kč
Kurz výroby Pepíčkových klobás Odpolední zážitkový kurz
4.900 Kč
Kurz porcování půlky prasete Toto je skutečná výzva pro správné chlapíky. Celodenní kurz!
6.500 Kč
Poslední 4 místa
Kurz výroby Pepíčkové tlačenky Odpolední zážitkový kurz
999 Kč
Kurz výroby Pepíčkových jitrnic Odpolední zážitkový kurz
999 Kč
poslední 4 volná místa
Kurz výroby Pepíčkových klobás Odpolední zážitkový kurz
4.900 Kč

Řeznické řemeslo s sebou přináší ty nejkrásnější emoce a zážitky. Nauč se kostit, porcovat, připravit klobásky či vyrobit vlastní jitrničky.

Vyber si zážitkový kurz s programem, který je Ti nejbližší.

Nahoru
Pepíček - Josef Vašák