Kurzy koštění a výroba produktů
Vyber si jednodenní nebo dvoudenní zážitkový kurz.
Nauč se kostit a připravit masné produkty z celého pašíka, z plece či kýty.
Nejbližší kurz - 3. dubna 2025
Registrovat na kurz
3. 4. 2025
Kurz koštění vepřové plece a výroby klobás
Odpolední zážitkový kurz s rekordmanem ČR
Ostatní termíny:
Kurz rozporcování boku a správné naložení bůčku
Odpolední zážitkový kurz
vyprodáno
Kurz výroby Pepíčkové tlačenky, jitrnic a jelit
Den před velkým pátkem je den s velkým Pepíčkem
2.999 Kč bez DPH
Řeznické řemeslo s sebou přináší ty nejkrásnější emoce a zážitky. Nauč se kostit, porcovat, připravit klobásky či vyrobit vlastní jitrničky.
Vyber si zážitkový kurz s programem, který je Ti nejbližší.
Nahoru