Co se naučíš
Pepíček tě provede od prvních kroků přípravy poctivých jitrniček.
Naučíš se připravit maso na jitrnice a techniky špejlování.
Budeš se učit grify mistra ČR a rekordmana v rychlosti koštění vepřové plece.
Technika:
Špejlování
Vyrobíš
vlastní jitrničky
Vyrobené
jitrnice s sebou
Druh masa:
Vepřové maso
Odpolední
kurz
Průvodce kurzem Josef Vašák - Pepíček
4 hodinový zážitkový kurz špejlování jitrnic
Pár piv s Pepíčkem v ceně
Zapůjčení nástrojů, které budete u kurzu potřebovat
jistrničky tvé vlastní výroby
dárek od Pepíčka
Pepíček tě provede od prvních kroků přípravy poctivých jitrniček.
Naučíš se připravit maso na jitrnice a techniky špejlování.
Budeš se učit grify mistra ČR a rekordmana v rychlosti koštění vepřové plece.
Připravíš maso a fantastické jitrničky, jako bys byl řeznický mistr. S těmito kousky se potom můžeš pochlubit svým blízkým, protože všechny vyrobené jitrnice si odneseš domů.
Zážitek a zábava vás odtrhne od každodenních starostí. Vítěz soutěže, která bude vyhlášena v průběhu kurzu si domů odnese hodnotný dárek od Pepíčka.
Kromě skvělého a nezapomenutelného zážitku si odneseš domů vše, co jsi vytvořil, abys své nové dovednosti mohl sdílet se svými blízkými.
V nově zrekonstruovaném penzionu v Kobylnicích 5 minut od Brna jsou pro návštěvníky kurzů připraveny krásné tradiční prostory, příjemné ubytování i prostory pro konání kurzů. Užijete si komfort i farmářské prostředí.
Jako dárek dostaneš svačinový nůž a budeš mít možnost si koupit za zvýhodněnou cenu kuchařské i řeznické náčiní.
Kromě toho si můžeš přímo na akci ochutnat a zakoupit Pepíčkovy farmářské produkty, víno, pivo z rodinného pivovaru a mnoho dalších tradičních i netradičních produktů.
Viděli jste Jana Krause v roli pohádkového prince?
A viděli jste Pepíčka v Show Jana Krause?
A víte, že Pepíček učil "prince" vyrábět klobásky a docela to šlo?
Nyní máš příležitost naučit se a bavit se i ty. O zábavu při tvorbě jitrnic se Pepíček dokáže postarat za každých okolností.
Úvodní představení výsledných produktů a ochutnávka nejrůznějších typů klobás
Vyzkoušíš si a naučíš se, jak správně brousit nůž a jak pracovat s řeznickým mlýnkem.
Znáš skutečně všechny části masa prasete? Po tomto kurz je znát budeš.
Začneš s přípravou masa. Naučíš se, jak správně maso řezat a rozdělit
Přijde tvá chvíle - Pepíček tě naučí, jak správně chutě ladit a bude jen na tobě, zda se vydáš svou originální chutí vlastních klobás a nebo využiješ Pepíčkovo tajemství jinak.
Vyzkoušíš si práci s mlýnkem a rovnou začneš plnit klobásky do střev
Nejzábavnější část kurzu je obvykle trénink přetáčení klobás
Vše co patří k večeru po poctivé práci
Chceš večer strávit s partnerkou / partnerem? Každý účastník si může na večerní program přizvat doprovod. Pro Tebe i doprovod je možné zajistit taktéž ubytování (partner a ubytování není v ceně tohoto kurzu - ubytování i navýšení kapacity je nutné nahlásit předem, aby bylo možno zajistit)
Pepíčkův tým se o tebe kompletně postará. Vezmi si s sebou jen osobní věci a připrav se na velkou smršť humoru, zábavy a zážitků.
Vše začíná registrací na kurz. Po registraci Ti pošleme dárkový poukaz nebo potvrzení o přihlášení. Před kurzem ti do mailu pošleme rekapitulaci a informace, abys byl na vše připraven. A potom už si užiješ skutečný zážitek při práci s masem.
Zajímá tě kurz, ale nevyhovují Ti termíny? Nebo máš dotazy? Nebo jste větší skupina? Nech nám na sebe mail, spojíme se s tebou a domluvíme se individuálně