Co se naučíš
Pepíček tě provede od prvních kroků přípravy koštění masa.
Naučíš se profesinální techniku broušení nože, získáš chuť do práce a budeš se učit grify mistra ČR v koštění vepřové plece a výroby klobás.
Odpolední zážitkový kurz s rekordmanem ČR v prostorech Kobylnické pálenice jen 5 minut od Brna !
Rezervovat
Druh masa:
Vepřová plec
6 kg tvých
famózních klobás
Odpolední
kurz
Občerstvení:
Pivo po práci
cca 9 - 12 kg masa
Umění koštění s mistrem a rekordmanem ČR
Průvodce kurzem Josef Vašák - Pepíček
4 hodinový kurz přípravy masa a výroby poctivých klobás na požadovanou velikost
Pár piv s Pepíčkem v ceně
Zapůjčení nástrojů, které budete u kurzu potřebovat
6 Kg vyuzených klobásek tvé vlastní výroby
cca 9 - 12 kg masa - záleží jak budes šikovný
dárek od Pepíčka
3. 4. 2025, Zahájení 16:30
poslední 1 volné místo
4.900 Kč bez DPH
RezervovatPepíček tě provede od prvních kroků přípravy koštění masa.
Naučíš se profesinální techniku broušení nože, získáš chuť do práce a budeš se učit grify mistra ČR v koštění vepřové plece a výroby klobás.
Vykostíš vepřovou plec a připravíš maso, jako bys byl řeznický mistr a připravíš klobásky pod taktovkou Pepíčka
Zážitek a zábava vás odtrhne od každodenních starostí. Můžeš vyzvat držitele českého rekordu v koštění vepřové plece a odnést si hodnotný dárek. Ukaž, že na to máš!
Kromě skvělého a nezapomenutelného zážitku si odneseš domů vše, co jsi vytvořil - 6 Kg vyuzených klobásek tvé vlastní výroby a cca 9 - 12 kg masa, abys své nové dovednosti mohl sdílet se svými blízkými.
V nově zrekonstruovaných prostorech Kobylnické pálenice jen 5 minut od Brna jsou pro návštěvníky kurzů připraveny krásné tradiční prostory. Užijete si komfort i farmářské prostředí.
Jako dárek dostaneš svačinový nůž a budeš mít možnost si koupit za zvýhodněnou cenu kuchařské i řeznické náčiní.
Kromě toho si můžeš přímo na akci ochutnat a zakoupit Pepíčkovy farmářské produkty, víno, pivo z rodinného pivovaru a mnoho dalších tradičních i netradičních produktů.
Řeznickou práci se můžete učit roky .... a nebo zažít Pepíčkův kurz, bavit se prací a za jediné odpoledne vyzkoušet to, co z tohoto poctivého řemesla dělá zážitek na celý život.
Úvodní představení výsledných produktů a ochutnávka nejrůznějších typů klobás
Vyzkoušíš si a naučíš se, jak správně brousit nůž a jak pracovat s řeznickým mlýnkem
Začneš s přípravou masa. Naučíš se, jak správně maso řezat a rozdělit
Znáš skutečně všechny části masa prasete? Po tomto kurz je znát budeš
Přijde tvá chvíle - Pepíček tě naučí, jak správně chutě ladit a bude jen na tobě, zda se vydáš svou originální chutí vlastních klobás a nebo využiješ Pepíčkovo tajemství jinak.
Vyzkoušíš si práci s mlýnkem a rovnou začneš plnit klobásky do střev
Nejzábavnější část kurzu je obvykle trénink přetáčení klobás
Umění koštění s mistrem a rekordmanem ČR
Pepíčkův tým se o tebe kompletně postará. Vezmi si s sebou jen osobní věci a připrav se na velkou smršť humoru, zábavy a zážitků.
Vše začíná registrací na kurz. Po registraci Ti pošleme dárkový poukaz nebo potvrzení o přihlášení. Před kurzem ti do mailu pošleme rekapitulaci a informace, abys byl na vše připraven. A potom už si užiješ skutečný zážitek při práci s masem.
Zajímá tě kurz, ale nevyhovují Ti termíny? Nebo máš dotazy? Nebo jste větší skupina? Nech nám na sebe mail, spojíme se s tebou a domluvíme se individuálně