3. dubna 2025

Kurz koštění vepřové plece a výroby klobás

Odpolední zážitkový kurz s rekordmanem ČR v prostorech Kobylnické pálenice jen 5 minut od Brna !

Rezervovat

Druh masa:
Vepřová plec

6 kg tvých
famózních klobás

Odpolední
kurz

Občerstvení:
Pivo po práci

cca 9 - 12 kg masa

O kurzu

V ceně odpoledního kurzu:

  • Umění koštění s mistrem a rekordmanem ČR

  • Průvodce kurzem Josef Vašák - Pepíček

  • 4 hodinový kurz přípravy masa a výroby poctivých klobás na požadovanou velikost

  • Pár piv s Pepíčkem v ceně

  • Zapůjčení nástrojů, které budete u kurzu potřebovat 

S sebou domů

  • 6 Kg vyuzených klobásek tvé vlastní výroby

  • cca 9 - 12 kg masa - záleží jak budes šikovný

  • dárek od Pepíčka

Termín kurzu

3. 4. 2025, Zahájení 16:30

Obsazenost

poslední 1 volné místo

Cena

4.900 Kč bez DPH

Rezervovat

Co se naučíš

Pepíček tě provede od prvních kroků přípravy koštění masa.
Naučíš se profesinální techniku broušení nože, získáš chuť do práce a budeš se učit grify mistra ČR v koštění vepřové plece a výroby klobás.

Co vytvoříš

Vykostíš vepřovou plec a připravíš maso, jako bys byl řeznický mistr a připravíš klobásky pod taktovkou Pepíčka

Odměna pro šampiony

Zážitek a zábava vás odtrhne od každodenních starostí. Můžeš vyzvat držitele českého rekordu v koštění vepřové plece a odnést si hodnotný dárek. Ukaž, že na to máš!

Co si odneseš domů

Kromě skvělého a nezapomenutelného zážitku si odneseš domů vše, co jsi vytvořil - 6 Kg vyuzených klobásek tvé vlastní výroby a cca 9 - 12 kg masa, abys své nové dovednosti mohl sdílet se svými blízkými.

Kde kurz proběhne

V nově zrekonstruovaných prostorech Kobylnické pálenice jen 5 minut od Brna jsou pro návštěvníky kurzů připraveny krásné tradiční prostory. Užijete si komfort i farmářské prostředí.

    Navíc

    Jako dárek dostaneš svačinový nůž a budeš mít možnost si koupit za zvýhodněnou cenu kuchařské i řeznické náčiní.
    Kromě toho si můžeš přímo na akci ochutnat a zakoupit Pepíčkovy farmářské produkty, víno, pivo z rodinného pivovaru a mnoho dalších tradičních i netradičních produktů.

      Specialita tohoto kurzu

      Řeznickou práci se můžete učit roky .... a nebo zažít Pepíčkův kurz, bavit se prací a za jediné odpoledne vyzkoušet to, co z tohoto poctivého řemesla dělá zážitek na celý život.

      Užitečné informace

      Program nezapomenutelného zážitku 

      • Úvodní představení výsledných produktů a ochutnávka nejrůznějších typů klobás

      • Vyzkoušíš si a naučíš se, jak správně brousit nůž a jak pracovat s řeznickým mlýnkem

      • Začneš s přípravou masa. Naučíš se, jak správně maso řezat a rozdělit

      • Znáš skutečně všechny části masa prasete? Po tomto kurz je znát budeš

      • Přijde tvá chvíle - Pepíček tě naučí, jak správně chutě ladit a bude jen na tobě, zda se vydáš svou originální chutí vlastních klobás a nebo využiješ Pepíčkovo tajemství jinak.

      • Vyzkoušíš si práci s mlýnkem a rovnou začneš plnit klobásky do střev

      • Nejzábavnější část kurzu je obvykle trénink přetáčení klobás

      • Umění koštění s mistrem a rekordmanem ČR

      Co potřebuješ s sebou na kurz 

      Pepíčkův tým se o tebe kompletně postará. Vezmi si s sebou jen osobní věci a připrav se na velkou smršť humoru, zábavy a zážitků.

      Užij si komfort organizace kurzu

      Vše začíná registrací na kurz. Po registraci Ti pošleme dárkový poukaz nebo potvrzení o přihlášení. Před kurzem ti do mailu pošleme rekapitulaci a informace, abys byl na vše připraven. A potom už si užiješ skutečný zážitek při práci s masem.

      Máš otázku?

      Zajímá tě kurz, ale nevyhovují Ti termíny? Nebo máš dotazy? Nebo jste větší skupina? Nech nám na sebe mail, spojíme se s tebou a domluvíme se individuálně

      Pepíček - Josef Vašák

      Registrace na kurz s Pepíčkem

      Název kurzu

      Kurz koštění vepřové plece a výroba klobás

      Termín kurzu

      3. 4. 2025, Zahájení 16:30

      Pepíček - Josef Vašák

      Kurz koštění vepřové plece a výroba klobás

      Rezervovat