31.října 2024

Kurz porcování půlky prasete

Toto je skutečná výzva pro správné chlapíky. Celodenní kurz!

Rezerovat

Půlka
prasátka

45 kg
maso s sebou

Chlapská
práce

Pivo s Pepíčkem

Celodenní kurz

O kurzu

V ceně celodenního kurzu:

  • Průvodce kurzem Josef Vašák - Pepíček

  • Kurz koštění vepřové půlky

  • Certifikát prokazující, že jsi zvládl to, co většina lidí nezažila

  • Zábava, zážitek a pivo s Pepíčkem

  • Zapůjčení nástrojů, které budeš u kurzu potřebovat 

S sebou domů

  • Produkty, které vyrobíš

  • 45 Kg masa s sebou 

  • dárek dle vlastního výběru

Termín kurzu

31. 10. 2024, Zahájení 9:00

Obsazenost

Poslední 4 místa

Cena

6.500 Kč

Rezervovat

Odměna pro šampiony

Zážitek a zábava vás odtrhne od každodenních starostí. Troufáš si vyzvat na soutěž českého rekordmana v koštění vepřové plece a mistra České republiky? Výhra je krásná - pořádný tlačenkový dort.

Co se naučíš

Pepíček tě provede od prvních kroků přípravy kostění masa, dělení masa, plnění uzenin do střev, zauzování v udírně….

Co vytvoříš

Postupně se naučíš rozporcovat pašíka na jednotlivé kousky a budeš vědět, jak kterou část nejlépe zpracovat

Specialita tohoto kurzu

Tento kurz je speciální tím, že celá půlka čuníka projde Tvýma rukama. Každý kousek masa u Tebe doma tak získá chuť, kterou bez tohoto kurzu určitě nezažiješ.

Co si odneseš domů

Kromě skvělého a nezapomenutelného zážitku si odneseš domů vše, co jsi vytvořil - cca 45 kg masa, abys své nové dovednosti mohl sdílet se svými blízkými

Kde kurz proběhne

V nově zrekonstruovaných prostorech Kobylnické pálenice jen 5 minut od Brna jsou pro návštěvníky kurzů připraveny krásné tradiční prostory. Užijete si komfort i farmářské prostředí.

    Navíc

    Dárek, merch a farmářské produkty
    jako dárek dostaneš merch dle vlastní volby (krájecí prkýnko, zástěru…. )
    Navíc můžeš na místě nakoupit farmářské produkty, které před tím sám ochutnáš.

      Užitečné informace

      Program nezapomenutelného dne 

      • Úvodní představení bourání prasete mistrem ČR 

      • Znáte skutečně všechny části masa prasete? Po tomto kurz je znát budete.

      • Dostaneš na svůj řeznický stůl půlku prasete a Pepíček tě celý den bude provádět procesem bourání a koštění.

      • Na konci dne budeš vědět, že jsi zvládl výzvu, kterou jen tak někdo nedokáže!

      Co potřebuješ s sebou na kurz 

      Pepíčkův tým se o tebe kompletně postará. Vezmi si s sebou jen osobní věci a připrav se na velkou smršť humoru, zábavy a zážitků.

      Užij si komfort organizace kurzu

      Vše začíná registrací na kurz. Po registraci Ti pošleme dárkový poukaz nebo potvrzení o přihlášení. Před kurzem ti do mailu pošleme rekapitulaci a informace, abys byl na vše připraven. A potom už si užiješ skutečný zážitek při práci s masem.

      Máš otázku?

      Zajímá tě kurz, ale nevyhovují Ti termíny? Nebo máš dotazy? Nebo jste větší skupina? Nech nám na sebe mail, spojíme se s tebou a domluvíme se individuálně

      Pepíček - Josef Vašák

      Registrace na kurz s Pepíčkem

      Název kurzu

      Kurz porcování půlky prasete

      Termín kurzu

      31. 10. 2024, Zahájení 9:00

      Pepíček - Josef Vašák

      Kurz porcování půlky prasete

      Rezervovat